ystävä ei saisi olla ....

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Ystävyys
ei saisi olla

kuin puun
lehti

silloin kun on
kaunista kirkasta
ja lämmintä

silloin vain on
loistossa

mutta kun
tulee kylmää
kosteaa ja
pimeää

niin silloinkaan
ystävyys ei
saa kuihtua

ja tippua pois
kuin puun lehti

sillä silloin
ystäviä eniten
tarvitaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kuvausta ystävyydestä.

Kaunista kuvausta ystävyydestä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut