Käsikirjoitus

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

meille on
käsikirjoitus
elämään
luotu

mutta itse
emme tiedä
siitä mitään

ja parempi
kai ettemme
tiedäkkään

jokaisella on
oman näköinen
käsikirjoitus
luotu

ja niin paljon
tapahtumia siihen
kirjoitettu

mutta silti
toiset sitä itse
yrittää
väen väkisin
muuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut