Särkyisin

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Varmaan
lopullisesti
särkyisin

jos tietäisin
ettei enää
voisi luoda
mitään
kestävää

kokea vain
niin monta,monta
rikkinäistä
päivää

ja valvoa
niin monia
yksinäisiä
öitä

ja elämä
olisi vailla
minkäänlaista
sisältöä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä ihminen rakkautta kaipaa jaksaakseen,
ollakseen onnellinen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut