menneen talvan lumia

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

Onko lumet
menneen talven
lumia

ei tarvitse
etsiä edes
suksia

nyt jo jouluvalot
ja tähdet
ikkuinoilla
loistaa

tää synkkyys
ja pimeys
alkavan joulu
mielen latistaa

toivois pikkaisen
edes maahan
valkeaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut