Rakkauden salat

Runoilija nicky

mies
Julkaistu:
454
Liittynyt: 27.4.2009
Viimeksi paikalla: 2.4.2024 7:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.11.1966

 

kaikki ei
tiedä

kaikkea rakkauden
saloja

onko se siten
pinnallista
rakkautta

rakkaus antaa
ihmiselle paljon

ja suo oman
mausteen elämään

älä rakasta
puolittain

rakasta täydestä
sydämestä

niin näet koko
rakkauden
maailman.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut