muumi

Runoilija Simple

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kirkas kasvot, kauniit kukkia
iloisia lapsia, muumin tarinoita katsoessa
hauskoja ihmeitä nähdessään

Joskus ikäviä hetkiä tapahtuu
Muumipeikko itkettää pellissä katsoessa
ei tunnistaa kukaan
Muumipeikko katsoo äitiä
kurjuutta kestäen, sydän kipinöi katsoessa

Äiti katsoo tarkasti oma pientä muuminpeikkoa
halailee häntä kyynel valuen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Liikuttava teksti on aina paras :)

hellyyttä

 

Käyttäjän kaikki runot