Hymyni

Runoilija Walz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa. Pyyhkikää jalkanne olohuoneen mattoon, sylkekää hiuksiimme. Muistakaa varastaa pyyhkeet ja pöytähopeat, viekää käsiemme känsistä kunnia josta olemme niin ylpeitä. Voitte jäädä niin kauaksi aikaa kuin haluatte, olemmehan täällä teitä varten.
 

Viinasta on vaikee luopua
onni on huokea
kakskytä euroa, siitäki saa takas
kymmenen kuppasta senttiä

Paha olo
se on seuraaja
onnesta, ehkä sit kuolema
korjaa kaikki pois

Kuudetta tuoppia
en tunnusta
viidettä kertaa viikossa
ei oo kirjanpidossa

Isännäst renki
henkireiäst snorkkeli
isättömäst tukipilari
pilaris katoaa
yöhön ko jokeri

Tosin mun hymy
ei yllä korviin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot