Yön huuma

Runoilija SaaraEmmiVilhelmiina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksin. Kaksin. Tyhjyys valtaa mielen, siitä kehittelen mä heikon runokielen.
 

Olet upea, tiesitkö sen
Oot vähintäänkin tämän runon arvoinen.

Silmiesi hehkuva palo
Sieluasi piinaava tiedonjano
Kuin oranssina tanssiva tuli, kosketuksesi ihoani vasten.

Olet jumalainen, sä tiesitkö sen
Kun kuunvalossa vartaloasi katselen
Koskettelen, voit tuntea hurmoksen
Onnen meidän yhteisen.
Ikuisesti, kiihkeä liekki roihuen
Välillä kahden viattoman sydämen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot