Naarmu

Runoilija auro-re

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kasaa minut. jooko.
 

lanteitaan koristavat piikkilangat
nuolleet ihonsa riekaleiksi
silti tanssii korkeissa koroissa
seireenin viettelevät sumusilmät

kaukaa kantautuvat tykit
etulinja on pian täällä
ilmahälytys, kuoleman lintuja

selkänsä kaari täydellisyyttä hipova
hiuksensa helmien vesiputous
tämän kaiken jätti kotirintamalle
tietämättään viimeinen kosketus

luoti kohti sydäntä
toinen suunnattu ohimolleen
aorttaansa mahdoton ehjätä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
auro-re minun 22.1.2012 0 Runo
auro-re Hän 16.7.2011 0 Runo
auro-re Aamu 16.7.2011 1 Runo
auro-re Tunnit 16.7.2011 0 Runo
auro-re yksikolmasosa 19.1.2011 0 Runo
auro-re Naarmu 29.12.2010 0 Runo
auro-re Elossa, nyt 17.12.2010 1 Runo
auro-re Kuollut kaupunki 16.12.2010 1 Runo
auro-re Ilman 16.12.2010 0 Runo
auro-re Yhden Naisen Sota 16.12.2010 0 Runo