yksikolmasosa

Runoilija auro-re

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kasaa minut. jooko.
 

unieni todellisuudessa
taivaankannen rautaiset linnut
eivät kyyditä lomalaisia

sysiyön musta alitajuntani
heijastaa verkkokalvoilleni näköiskuvia
jonkun muun arkipäivästä
asepuvut, pistimet, kiväärit
pelot ja kuolema
mene jo pois, pois

keskellä tykkien surumarssin
äitiensä helmoissa lapsia
viattomat eläimet kiinnikytkettyinä kuoleman edessä
voit ojentaa käden, jos uskallat kutsua sisään
myös kaiken pimeyteni

tarvitsen valosi, suojan iholtasi
lohduttavat sanasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
auro-re minun 22.1.2012 0 Runo
auro-re Hän 16.7.2011 0 Runo
auro-re Aamu 16.7.2011 1 Runo
auro-re Tunnit 16.7.2011 0 Runo
auro-re yksikolmasosa 19.1.2011 0 Runo
auro-re Naarmu 29.12.2010 0 Runo
auro-re Elossa, nyt 17.12.2010 1 Runo
auro-re Kuollut kaupunki 16.12.2010 1 Runo
auro-re Ilman 16.12.2010 0 Runo
auro-re Yhden Naisen Sota 16.12.2010 0 Runo