Tuntoja

Runoilija Ate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2010
Viimeksi paikalla: 5.12.2016 12:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuinka voin koskettaa häntä

sinun ihosi sormenpäissäni

kuinka suudella häntä

sinun huulesi omillani

kuinka keskittyä taas häneen

kun ajatuksissani olen kanssasi

laiturilla

kuutamoyössä

kirkon kivisillä portailla

en voikaan

en ennen kuin

sinä olet

veteen hajoava kare

aamuun haalistuva kuu

uuden vuoden kellonsoitto

Selite: 
Sinulle, jota en saa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Wou. Iski perille asti.

Wou. Iski perille asti.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Ate (Älä) koske mua! 11.4.2015 0 Runo
Ate Ihoni jano 14.11.2014 0 Runo
Ate Minimalismia 2.8.2013 2 Runo
Ate T-risteys 23.7.2013 2 Runo
Ate Tässä talossa 29.6.2013 2 Runo
Ate Ankeutta(ja) 29.6.2013 0 Runo
Ate Minusta tulee isona 20.8.2011 3 Runo
Ate Peilityyni 20.8.2011 5 Runo
Ate Tuntoja 15.8.2011 2 Runo
Ate Viime yönä 22.5.2011 9 Runo