Vastapäätä

Runoilija kilttitytto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen vaivautuneena käsiäni,
yritän pitää ilmeeni peruslukemilla.
Miten se voikaan olla niin vaikeaa,
miten yksi ihminen voi aiheuttaa
näin paljon tunteita sisälläni?

Miksi minä istuin sinua vastapäätä,
kyllähän minä tiesin mitä siitä tulee.
Suupielet nykivät kokoajan ylöspäin,
ja minun täytyy pakottaa katseeni
alaspäin, etten jäisi tuijottamaan.

Miten yksi tavallinen ihminen
voi tuottaa vaikeuksia olla hymyilemättä?
Miten yksi ihminen muiden joukossa,
erottuu sieltä muita parempana?
Miten juuri sinä olet minulle se,
jonka haluan saada?
Miten se olet juuri sinä,
eikä tuo vieressäni istuva poika?

Nostan vahingossa katseeni käsistäni,
kohtaan sinun katseesi.
Se saa minut hätkähtämään,
palaamaan tähän maailmaan.

Hymyilet.
Minäkin hymyilen.

Tunnen olevani maailman onnellisin ihminen,

sinun hymysi ansiosta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oiii. noinhan se on, ihan samoja ajatuksia mullakin. suosikkeihin>

Tämä on aivan ihana :33 Tällaista söpön ujoa <3 Aw.

 

Käyttäjän kaikki runot