Miksi mikään ei tunnu

Runoilija Birthofdestiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2010
Viimeksi paikalla: 11.11.2021 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1993

 

Ennen,
ennen se oli helppoa.
Virtaavana vereni siis,
fyysinen kipu kävi aaltoilevan mieleni rauhaksi.

Mikä muuttunut
on niistä lempeistä hetkistä,
minä en voi olla
en ikinä ilman loukkoani.

Miksei mikään silti
tunnu elämältä.
Minä elän mutten kuitenkaan,
veri virtaavana silti jatkaa kulkuaan.
Autuas pelastus katosi kaikkeuteen,
nyt jäljellä tuskan loukko tunnottomuudessa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot