Pala palalta

Runoilija shunya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatuksen virtaa, alitajuntaa, tunteiden tutkiskelua, hetkellistä synapsien sähköä...
 

kaiversin ydintä auki
löysin laajenevaa virtaa
merkkien kieli
siivitti synteesiin
entropia otti suuntaansa

pyöritän taikapalloa käsissäni
ja näen olleeni
oikeilla jäljillä

lumihiutaleet laskeutuvat
kukin omalle paikalleen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot