minä ymmärrän sinua niin hyvin

Runoilija shunya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajatuksen virtaa, alitajuntaa, tunteiden tutkiskelua, hetkellistä synapsien sähköä...
 

nyt tiedän
miksi kuurasit ja sipistelit
kuin viimeistä päivää
välillä marttyyrinä itku kurkussa

halusit pitää kulissit puhtaina
yritit puhdistaa sisintäsi
hinkkaamalla ulkokuorta
järjestäen entropiaa ulkopuoleltasi
mutta loitkin sitä vain lisää

sisäistä kaaostasi et pystynyt myöntämään
- sitä sinä et saanut järjestykseen

olisit vain kertonut totuuden
nyt erheidesi askeleita kuljen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot