kantava unelma

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Moneen yöhön
en ole nukkunut
sileällä lakanalla

Sen sijaan päivään
unelmani asuksi
harsoksi huomiseen

Jakaisin vuoteen
jokaiselle päivälle
riittävästi rakkautta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on mielettömän kaunis runo!

Kaunista tekstiä!

Sinä se osaat sisällyttää suomen kielen sanoihin enemmän merkityksiä, kuin lukijat ehtii huomatakaan. Tässäkin pari runoa sisäkkäin kantaa unelmia.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot