Pikku Prinsiippi kaikkeudessa - Luku leijan lennätyksestä

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
715
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 1:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Tulivuoren tuli hoitajansa luo
kaipuu, polttain pursuuva laavainen vuo
kuin öisin säkenöitsevin tähdin
itse näin sit' seurailemaan lähdin
ties tuhnuko vain lämmin tuulahdus tuo...




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=qIitmH2gLQ0
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa. Todella hyvänmielen selite, kiitos.
" Ehkä se löytyikin tästä " ... harvemmin youtubessa. Mielikuvat rikastuttaa !

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut