Huomio, kaste veteen päin...

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
715
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 1:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Valtameriä, järviä, lampia,
syvempiä sekä matalampia.
Voi taivoa vesistä peilata
ja uskossa vakaassa seilata.
Kareja varoen katalampia.

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=N3I8IOdc-J8
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukavaa ja viihdyttävää yhdessä punakynäosoitteen kanssa, jonka kerrankin kävin katsastamassa ;)

Elämän suuria kysymyksiä tässä. Taivo on hieno sana!

Tykkään tästä riimityksestä ja niiden muodostamasta toimivasta kokonaisuudesta

Jalostat limerikki-muodon lahjakkaasti omiin tarkoituksiisi iloksemme.

Napakka runo riimeineen.
Otsikko mukailee armeijan käskyä. :)
Kohta vedet vapautuvat jäistä.

Sivut