Sama laulu

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
715
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 1:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


Öisellä radalla
toisella sadalla
viisari vakaana pysyy.

Vauhdin määräysvalta
junan kuljettajalta
tarkkaavaisuutta kysyy.

Aamu kuudelta
ihanuudelta
alkaa tuntua leikki lasten.

Suukon suonet
raskaat luomet
kun lasken olkaasi vasten.

Ravintolavaunussa
esiintyjän laulussa
oli eilisen tunnelma toinen.

Sen matkan varrella
jollain sanaparrella
sulle joskus tulkita voinen.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tästä minä pidin :) ihana tunnelma.

Salaperäisen kiehtovaa junamatkaa. Mielenkiintoinen laulu varmaan tuossa tihenevässä tunnelmassa :) !

Yöjunissa on ihan oma tunnelmansa kyllä. :D

Tähtien loisteessa
silmien toisteessa
vauhti hurjaksi kiihtyy.

Aseman tultua
tervehdit kultua,
kai seurassas hän viihtyy.

Elämässä junat välillä menevät eri suuntiin, eikä näe kuin vilaukselta. Joskus taas pysähdytään samalle asemalle vähäksi aikaa. Ajatuksia herättävä hieno runo.

Sivut