mobile partner

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


jos joskus tuntuu

että maailmalla riittää

vain annettavaa

niin valitsepa sitten

jotakin kannettavaa...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska oivallus,
sillä jokainen jotakin harteillaan kantaa...

Ja se joka niin paljon on saanut,
antaisi toki toisillekkin..

Hyvä runo tai tms. lukijalle!

jep jep iloa irti runoista

hehe, video ja runosi ovat yksi yhteen, hulvatonta

hieno

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot