Mittapuuu

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 






Minkälaisen merkin jättää ja milloin,
mikä mihinkin mietityttää silloin
kun päivän päähänsä tulleen mieltää.
Tervettä huvia tuskin kieltää
show'n vetäjä ken pitkää painaa villoin...




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=W-N9dXCDcd8
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiintoisan raikas runo nimeä myöten.
Moni painaa pitkää päivää, toivottavasti saa hyvän mielen kuitenkin <3 

Sivut