Muutama neuvo

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Tässä muutamia taltioita,
pari oivaa sianhoito-ohjetta:
Hiero kaksin käsin hartioita
koita sorkkia, myös pohjetta.
Anna sohvalla rauhassa lorvia
ja muuten puhtoisuutta hoida,
mutt' napaa taikka korvia
ei saa pölynimuroida.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

melko hyvä resepti

Ihan jes. Miten jollain voi " leikata "näin huumorilla.

Possu tahtoo itse kaivella vaikkunsa ja nöyhtänsä.

Napakka runo.

Hauska. ^_^ Hyvin osaat tehdä lyhyitä ja hauskoja runoja.

Ei saa imurilla sikaa sorkkia. :-o

Wagnerilla pyyhkii hyvin, jos Viivi neuvoist ottaa vaarin, eikä ala pyyhkii.

Sivut