Nimetön

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Kaari kirjava kun elon

on viimein sävy harmaa

aika paljastavi selon

kuinka työstänyt on karmaa

Soispa sydämemme Luoja

olla kauniin aatteen suoja

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot