oma maaomena

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


Mistä lienee mukulainen
maahan ensimmäinen ensi
siintä siinnyt siitälähin
kunhan multaa ylle lensi
lisääntynyt maita täyttäin
kulkeutunut kaikkialle
monenlaiselta jo näyttäin
näin käy myös kuluttajalle

Selite: 
http://www.youtube.com/watch?v=a-M_hJ_zbSE
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

pottuvainio
sanasadon kasvatti
tulos mainio

Oman maan potut on parhaita. ^^
Kiva runo.

Herttinen! Ootko sie oikeesti pannu
keväällä perunaa ja nyt satoa ylistät!

Iloisen puutarhurin runo : )

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot