Viimeistelyä edeltävä

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
690
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Katsokaa ja kuulkaa sanaa,

kylähullu tietä lanaa.

Mailla kiskoo suurta lauttaa,

tohtisiko tuota auttaa.

Tuokoon kellä järjen hiven,

käräjille oman kiven.

Selite: 
...työmatkalla, työmatkalla...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavaa sanoilla leikittelyä. mukavan sointuva runo.

aivan, kaikenlaista tulee ajateltua, joskus pieni järjettömyyskin on parempi kuin *stressi ja turhanpäiväinen ahdistus* Onnellista Joulua

En voi olla kuin samaa mieltä muiden kanssa. Hyvin rimmaa.

Hyvää sanan käyttöä.

Sivut