Pakolainen tukeutuu pravdaan - istu ja lue - aamu palaa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 14:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


Itseään etsii

toisista, piittaamaton.

Katoavana

kansanperinteenämme

uskomattomuutensa.


Seuraavistakin

tunnusmerkkejä näkee,

kasvukaudella

sirkkalehteinkin sivuin

syrjät hiirenkorvilla.


Kukinnollensa

voimaa toivotellessaan

huomaamman vait'

välinpitämättömyys

tämän maailman paikka














 
Selite: 
*Lakki Lukee nyt vaan* https://www.youtube.com/watch?v=TPzeErDInFk
oletus
Kategoria: