kaiketi kaalilla kypärin

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Jopa jousi pääksytysten

päivöt illaksi isoten


Jopa jousi joutavaksi

paimen palkattu kasakki

vaitoin valvojaks valittu


pitämään puheet paremmat

unisadut uljahammat


Jotta mieli myötäsempi

kaiketi kasakkein kanssa

itse alle aikainviitan

asettua aikomatta

 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=bfOkYLkZN_U
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa ja selitekin koskettaa lukijaa <3 

Sivut