armas aallontien aavain oikeus

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
683
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 18.4.2024 0:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 




Elämänohjeita itse kullekin
antaa moni tosissaan, kai sullekin.
Kannas syömen voi havaita pätkän
mikä erottaa juntista jätkän.
Sen verran on jo selvinnyt mullekin.




 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=XxJMZFwqEhc
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On huomioitu kaikki jätkät ja myöskin ne parrun pätkät <3 
:)

Sivut