Petusta Leipää Pitkosta Puihin

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
534
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.3.2024 23:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 






Makeisiin suihin pashan ja mämmin
mahduttaa moni aistiva, lämmin.
Suo siellä miss' kulloinkin kulkenet,
armo osakses' niin kuin julkenet.
Sijaa kukin kaikkein kauneimman kämmin.
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=BbslQJRT0AQ
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mahtavaa kerrontaa, selitekin on täyttä tykitystä <3 

Sivut