Tiedätkö miltä tuntuu?

Runoilija spoiledkid

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö miltä tuntuu, kun lohtua ei saa silloin kun sitä eniten tarvitsee?

Minä tiedän, olen tuntematon.

Tiedätkö miltä tuntuu, kun et olekkaan niin tärkeä kuin annetaan ymmärtää?

Minä tiedän, minua on käytetty hyväksi.

Tiedätkö miltä tuntuu, kun itket niin ettet saa henkeä?

Minä tiedän, voisin tukehtua.

Tiedätkö miltä tuntuu, kun sattuu niin että toivoo vain kuolevansa?

Minä tiedän, luulen kuolevani, päivittäin.

Selite: 
Olen onneton pieni raunio sisältä päin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot