Isä

Runoilija SmuhSmuh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2010
Viimeksi paikalla: 29.10.2020 11:35

Asuinpaikka: Kankaanpää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.2.1984
Facebook:

Omintakeinen maailmanparantaja, ikuinen romantikko... Kaunis kiitos ja kumarrus jokaiselle joka haluaa kommentoida runojani. Palaute on hyvästä ja auttaa parantamaan taitojani. :)
 

Sydän särkyneenä,
taivallan alla sinitaivaan,
surunviitta harteillani,
kyynelten valuessa,
katselen maailman menoa.

Olen yksin, täysin yksin,
minne joudun ilman sinua?
Pelottaa maailma ilman sinua isä,
miksi lähdit pois luotamme?

Kai niin oli tarkoitettu,
että sinusta tehtiin taivaan enkeli.
Taivaan suojelusenkeli.

Ikävä silti suuri,
musertaa sydämeni alleen.

Hyvää yötä isä!

Selite: 
Rakas isäni poistui perheemme luota 10.10.10 Suuri ikävä kaihertaa mieltämme ja sydämiämme.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo
jonka suru ja kaipaus on synnyttänyt
voih, niin ikävöivä tunnelma

Otan osaa,
paljon voimia sinne!
Kaunis ja koskettava runo

Kaipaavan Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot