Samasta väristä

Runoilija Puuvilja

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 17.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sillä on turkoosit farkut
Kahvimukiin maalattuja kirjaimia
Ja se istuu vieressäni

Välimatka on niin suuri
Liikaa ihmisiäkin
Enkä uskalla siirtyä lähemmäksi

Sääli kovin koska
Minulla on turkoosit kangaskengät
Ja kenties kumpikin on toinen puolisko

Värit sointuvat ja
Ehkä tahtoisin sittenkin
Saanko suudella sinua?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot