Totuus tai tehtävä

Runoilija amelia

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

βίαιος αγάπη. Συγγνώμη, rakas.
 

Minä muistan mille sinä tuoksut
tiedän missä olet ollut

Minä tunnen sinun askeleesi
tunnistan oletko lähellä vai kaukana

Ja minä tiedän, niin kipeän varmasti
että minun tulee ikävä sinua

Mutta sinä ymmärrät tai sitten et
että ei kukaan veny taivu jousta loputtomiin

Ehkä joku vahvempi, sitten niin
mutta en minä

Ehkä sinun täytyy etsiä sellainen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot