Kevät

Runoilija vuorililja

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 31.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.4.2018 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Räystäiltä tippuu
jäiden lähdön
kyyneleet

Joille linnut
laulevat
hyvästejä

Hanget hyräillen
luovuttavat vetensä

Janoten
ahnaasti imeytyy
syliin maan

Rohkaisten kortta
niin ihmeen vihreää
täyteen mittaan
kasvamaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kevään odotusta toivottaa kaikille tämä ihana runosi <3
Kiitän <3
Hyvin kuvaa kuvannoillaan kevään nopeutta ja vähän sen rajuuttakin,
uudistuvaa uhkuva tunnelma.
Kiitän :)
Kyllä tokkiisa meillä runnoilijoilla alkaa olla jo kevään sykettä rinnassa.
Kiitos, näinhän se on :)
Keväisen kepeä on runosi. Hienoja kielikuvia.
Lämmin kiitos sinulle :)
 

Käyttäjän kaikki runot