Muistan sinua.

Runoilija Devour

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 30.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present. <3
 

Tiedän kulta sen, että välillä surettaa ja on paha päivä,
Tiedän, että välillä on olo jolloin tuntee että maailma kaatuu niskaan.
Tiedän, että välillä joutuu kuulemaan jotain, jota ei olisi ikinä halunnut kuulla.
Tiedän myös, että jokainen joka todella haluaa ja jaksaa odottaa saa asiansa kokoon.

Jokaisella on sydän josta pitää kiinni kovasti. vaikka välillä se on hukassa, jokaisella ihmisellä on se joku joka välittää ja muistaa sinua aina iltaisin kun painat pään tyynyyn ja muistaa, että olet olemassa.Lohduttaa sinua kun sitä kaikkein eniten tarvitset.

Et ole ikinä yksin. Ikinä. maailmassa on aina joku joka ajattelee juuri sinua ja muistaa sinut.

Selite: 
Aina.!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot