Tänään niin on pehmeä
sininen päivä niin kuin sinä
joka olet muistissani
hyvänä ihmisenä
Toivon että muistat tänään
kuinka hyvä ja kaunis olet
Ei kukaan tiedä sitä,
mitä sinä näet ja koet
ihmeellisiä asioita,
joita jaat ihmisille
Heille ketkä kuuntelevat
ajattelevat sanojasi pitkään
Sinun luonasi viihtyy enkelit
he luovat ryhmän ympärillesi
Kuiskaavat sinä
olet tärkeä
ja voima virtaa
sinun sydämeesi
Matkustat sinne
ihanaan maahan
missä rakkaus
luovuus on tärkeää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis, hyvä runo
tämä meni suoraan sydämeni
tallelokeroon
kiitos
Sivut