Jos sydän sanoisi
ääneen asioita,
niin se
kertoisi kaipauksen
kauniimmin,
kuin
kukaan.
Tuhlaamme
tunteitamme
turhuuteen.
Kaikki,
mitä tarvitsemme
on tässä ja nyt,
huomiseen
on vielä aikaa.
Vain tämä hetki on
tänään
ja sitten
se
häviää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämä on täynnä elämän viisautta.Sitä ei tule aina ajateltua:tässä ja nyt-ilman kiirettä.
näinhän se on
Sivut