Siili

Runoilija kirsikkapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät vain yhden kerran, ota siitä kaikki irti/Se, mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Nyyh, sanoi siili.
Ei, nyt ei maistu edes kermaviili.
Se pää painuksissa tallustelee pois,
kuin maailmanloppu tulossa ois.

Siili karhun viereen pysähtyy,
siihen seisahtuu,
käy maahan makaamaan.

''Oi veli nalle, mitä olen tehnyt?
Ei kukaan minua kuuntele,
poskelle suutele ja kuiskaa:
'Rakastan sinua'. Ei kukaan minusta
välitä, kuin pölypallero vain,
tiellä ja vaivaksi olen ainiain...''

Siihen jäi siili,
yksin suremaan,
nalle tallustelee pois
vaivihkaa.
''Nyt sekin minut hylkäsi''
se sanoo itkukurkussa,
kenellekkäs muulle,
kuin itselleen sen totesi.

Selite: 
Huvikseni raapustin tällaisen.=) en tykkää surullisista lopuista joten varmaan keksin vielä iloisen runon samasta siilistä :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tämä suloinen pieni "pölypallero" löytää vielä ystävän. Jatko-osaa odotellaan. :)

 

Käyttäjän kaikki runot