Sinä

Runoilija kirsikkapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät vain yhden kerran, ota siitä kaikki irti/Se, mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Katsoin ulos, näin hänet.
Katsoin taivasta, näin hänet.
Katsoin aurinkoa, sokaistuin ja näin hänet.
Katsoin metsää, näin hänet.
Katsoin sadetta, näin hänet.
Katsoin häntä, näky oli sumea, kyynelten
valtaamat silmäni näkivät hänet.
Itkin onnesta.
Itkin rakkaudesta.
Itkin hänen vuokseen.
Hän, olet sinä.

Selite: 
Vähän oon alamaissa, ja sillonhan on paras hetki kirjoittaa runoja..:))
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot