pelko

Runoilija matildak

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.10.2013
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ei saa luovuttaa, mutta joskus täytyy antaa vähän periksi.

LIVE HARD, LIVE YOUR DREAM.
 

Älä tule,
minä pyydän

kiedon itseni pohjoistuulella
uppoan
nousen ylös
ja jatkan matkaani

älä tule lähelleni
en tahdo tuntea kosketustasi
en tahdo kuulla ääntäsi

mene pois,
sanon
ja kävelen kohti pistäviä juhannusruusuja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
matildak story 6.3.2015 1 Runo
matildak pelko 23.7.2014 0 Runo
matildak Nimetön 23.7.2014 0 Runo
matildak tule 17.10.2013 0 Runo
matildak kyyneleet 17.10.2013 1 Runo