Nimetön

Runoilija matildak

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.10.2013
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ei saa luovuttaa, mutta joskus täytyy antaa vähän periksi.

LIVE HARD, LIVE YOUR DREAM.
 

Tule tänne ennen tuulta
minä odotan sinua
portailla istumassa
aamutakki päälläni

Mutta illalla
minä suljen silmäni
kun näen sinut
ja toivon
että et olisi tullutkaan
että olisin saanut yksin ihastella auringonlaskua

sittenkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
matildak story 6.3.2015 1 Runo
matildak pelko 23.7.2014 0 Runo
matildak Nimetön 23.7.2014 0 Runo
matildak tule 17.10.2013 0 Runo
matildak kyyneleet 17.10.2013 1 Runo