Synkät päivät.

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluaisin puhua, mutta en voi.
Haluaisin kertoa sen hänelle,
Mutta tiedän että hän suuttuisi.
Haluaisin niin kertoa hänelle totuuden,
Mutta en kestäisi kuinka hän pettyisi jälleen.

Halusin osata oikeasti taas iloita,
Enkä vain joka ilta itkeä itseäni uneen.
Haluaisin jonku jolle puhua,
Mutta kukaan ei halua kuunnella.
Kukaan ei osaa auttaa.
Kaikilla on jo omia murheita.

En jaksaisi enää,
Mutta en voi luovuttaa.
En osaa luovuttaa.
En osaa jättää leikkiä kesken,
Koska olen utelias,
Koska rakastan ihmisiä,
Jotka kuitenkin aina ovat lähelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

syvimpien tunteiden
pahan mielen terapiaruno

 

Käyttäjän kaikki runot