Mitä tehdä?

Runoilija Thihihii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma muuttuu niin minäkin,
mutta millaiseksi.

Mitä tehdä elämällä,
joka perustuu valheisiin.

Mitä tehdä kun ei saa sanottua sanaakaan,
Valehtelematta, liioittelematta.

Mitä tehdä kun haluat kuolla,
mutta et menettää, hylätä ihmisiä.

Mitä pitäisi tehdä kun haluaisi näyttää,
että voi huonosti.

Muttei voi sanoa sitä ääneen,
heille, keille pitäisi?

Miksen vain voisi lopettaa hymyilyä,
Ja itkeä kun haluan huutaa.

Miksen vain voisi sanoa että en jaksa,
myöntää ja silti pysyä itsenäni.

Silti pitää samat vapaudet kuin nyt,
silti saada tehdä asioita niin kuin nyt.

Kuinka sanoa ”en voi hyvin”,
kun silti hymyilee aina vain.

Eikä kukaan oikeasti usko.

Kun et uskalla tehdä asian eteen mitään,
pidä asia omanatietonasi,
älä jaa sitä eteenpäin.

Ellet todella halua muutosta,
mutta haluanko minä?

Sitä en osaa päättää,
mutta ehkä parenpi niin.

Mutta ehkä vielä jonakin päivänä..

Sanon sen heille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot