Sydänuni

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
sydänyön syke tihenee
     mieleni levoton uneksuu
punaisten kirjainten hehku
      silmiini piirtää sanat nuo

        tähänkö tulen
             viereesi olemaan

niinkuin ennenkin
     jossakin joskus
        voisitpa astua uneni lävitse
   rakkahin luokseni mun

          tähänkö tulen
	     viereesi olemaan

  niinkuin ennenkin
	jossakin joskus
      hellyyden pehmoinen pilvi
  hulmahtaa peitoksi ylleni

kun unessa vielä viivyn
 
 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unia näen, ja usein mietin, että mitähän ne merkitsevät?
Mutta ne ovat osa elämääni, joten näen ja elän niistä ;)
Ihana uni tuollainen :)
Kauniisti kirjoitettu uni
Joskus unista löytyy ratkaisu,asioihin,ongelmiin,ja ne antaa suunna mihin pitäisi mennä,kaunista,pidän.
Kaunista kerrontaa. Unet ovat monesti hyvinkin mielenkiintoisia :)
Suloisen herkkä ja kaunis uni.
Hyvin on kaunis ja herkkä tämä runosi, mikä unen siivin leijailee luo unessaan odottavan ja uudelleen kaiken jälleen tapahtuvan.

Todella kaunista kerrontaa, jostakin joskus tapahtuneesta, on runosi kaunis teksti.
 

Niin on kaunis runosi kuin sen unikin.
Runon fontti vielä korostaa kauneutta, tunnetta.
 

Herkkä, kaunis runo.
Todella herkkää ja kaunista.
Osaat niin kauniisti kuvailla tätä! Hyviin uniin tahtoisi aina jäädä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut