Tuulitukan jouluenkeli

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
                        t
			 u
			 u
			 l
			e
		      e
		    hiusteni 
		 latvat kuin
	      jouluntähti		 
           taivaalla                              
         kimmeltää	                        

        hiusteni latvat 
        kuin seimenlapsi
	 hymyillen
           tervehtää			

              hiusteni latvat         
	        kuin kynttilän 
		   liekki kirkkaana
		     välähtää

                       hiusteni latvat
                        kuin joululaulut
                         riemuiten
                         helkähtää

                        hiusteni latvat
                       kuin 
                     jouluenkeli
                  luoksesi lennähtää
Selite: 
<pre>Jouluenkeli lennähti toivottamaan JouluRauhaa ;)</pre>
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut