* * *

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 18:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
Villit niityllä, 
värikkäät kukat kauniit,
aurinko nauraa.
 

 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Iloinen ja aurinkoinen haiku
Kiitos, aurinko todella nauraa ;
Upeeta kukkaketo, eiii tää on niin osuva, kehtaisinko?

no kehtaan....myötä häpeää saatat tuntea.

minä miehuullinen mies olen ensimmäistä kertaa tänä kesänä istuttanut kukkakedon siemenistä, no sille kyllä aurinko "nauraa", mutta älä huoli appelsiini pallo en luovuta.

hieno runo antaa upean näkymän ja voi jestas minkä kielikuvan muihin ajatuksiin kauniisiin.
Aikamoinen "hortonomi", kun siemennät...kukkia :)
Nautitaan suomen ihanaisesta luonnosta, eiksjuuh.
Kiitokset palautteestasi, se kukkii mielessäni,
kiittelee Marle.
Upeaa kerrontaa, näin helteellä lyhytkin runo ilahduttaa <3
*Niiaa kiittäen* Kukat aina sydämessäni,
nautitaan upeasta suomen luonnosta!
Tänä kuumana kesänä kukkasten hehku kesti vain hetkisen, mutta suvesta nautimme helteenkin paahteesa.

Lämpöisin ajatuksin
Halirutistus kiitoksin ;)
Pirteä, kaunis runo.
Neidolle hymykiitos :)
ihana!
Sitä se on, kukkaset ja aurinko ;) Kiiiiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut