enkeleitä

Runoilija grrt

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni mutta pippurinen
 

oltaisko enekeleitä toisillemme?
saisin sun siipien suojaan painaa pään

oltaisko enkeleitä toisillemme?
saisit mun siipien suojaan painaa pään

saisit itkeä silloin kun itkettää
mä seison sun vierellä

eikä se haittais, itkeväthän enkelitkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
grrt ystävälle 20.8.2010 1 Runo
grrt Rakkaus 25.11.2009 1 Runo
grrt Nimetön 19.11.2009 0 Runo
grrt enkeleitä 19.9.2009 0 Runo