Se jokin

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 10:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Tuntematon, selittämätön
puute tunnetilassa

Korvaamattoman kovalevyn
pahin vihollinen
selittämätön pirulainen

versus

Tuntematon, selittämätön
palo tunnetilassa

Korvaamattoman kovalevyn
toiminnan edellytys
selittämätön ainutlaatuisuudellaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä...tuntematonta tosiaan... hyvä runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot