Valo

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 


Istun pimeässä
hiljaistakin hiljaisemmassa
yksinäisyydessä

Kuuntelen taivasalla
tuulen laulantaa
vapautta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhallinen tunnelma tunnevyörystä huolimatta, hyvä runo
Hiljaisuus on parantavaa,
on taito osata olla itsensä seurassa.
Nauttia siitä.

Vapautta on myös sisäistä, jolloin mikään ei
kahlehdi, mikään ei suista pois tasapainosta.


Hiljaisuuden rauha on voimaannuttava elinehto itselleni.
Kiitos sinulle kauniista sanoistasi.

 

Kaunis on runosi laulu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot