Pienelle tytölle

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2024 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Halusit viereeni
hiljaa kuin varkain koskit käteeni

aina vain lähestyen
lähemmäs kosketus etäisyydelle

Lopulta kun uskalsit
kädestäni kiinni pitäen
pääsi minua vasten painaa

En voinut olla silittämättä
sekaisia hiuksiasi
omien molemmat käteni ympärillesi
tunsin onnistuneeni

toivottavasti

Selite: 
Uuden ihmisen hyväksyminen omaan elämäänsä ei ole itsestään selvyys..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo;)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot